Základy potravinářských technologií II - přednášky za celý semestr 2023
Vše přehledně ve wordu i pdf dle přednášek Ing. Hájka.…
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (23.15 MB)
8. 2. 2024
Základy potravinářských technologií II (C629)
Všechny soubory ve wordu
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (13.68 MB)
7. 7. 2022
Zákl. potravinářských technologií II C629
Všechny prezentace od T. Hájka ve Wordu (2021).
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (45.75 MB)
17. 1. 2021
přednášky ve wordu
Složka zip obsahuje veškeré přednášky od Hájka ve wordu.
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (50.45 MB)
17. 12. 2020
Káva - doplněno
doplňené přednášky od T.Hájka (2018-2020)
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (1.77 MB)
12. 1. 2020
Škrob - doplněno
doplňené přednášky od T.Hájka (2018-2020)
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (1.59 MB)
12. 1. 2020
Tuky a oleje 1
doplňené přednášky od T.Hájka rok 2018-2020
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
PDF (2.29 MB)
12. 12. 2019
TEst z gentiky
Testové otázky z genetiky
Základy potravinářských technologií II [C629]
Univerzita Pardubice
Word (33.37 kB)
9. 1. 2015