×

Nalezeno 16 materiálů.

Základy potravinářských technologií II - přednášky za celý semestr 2023

Vše přehledně ve wordu i pdf dle přednášek Ing. Hájka.…

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (23.15 MB)

8. 2. 2024

Základy potravinářských technologií II (C629)

Všechny soubory ve wordu

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (13.68 MB)

7. 7. 2022

Zákl. potravinářských technologií II C629

Všechny prezentace od T. Hájka ve Wordu (2021).

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (45.75 MB)

17. 1. 2021

přednášky ve wordu

Složka zip obsahuje veškeré přednášky od Hájka ve wordu.

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (50.45 MB)

17. 12. 2020

Káva - doplněno

doplňené přednášky od T.Hájka (2018-2020)

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

PDF (1.77 MB)

12. 1. 2020

Škrob - doplněno

doplňené přednášky od T.Hájka (2018-2020)

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

PDF (1.59 MB)

12. 1. 2020

Tuky a oleje 1

doplňené přednášky od T.Hájka rok 2018-2020

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

PDF (2.29 MB)

12. 12. 2019

TEst z gentiky

Testové otázky z genetiky

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Word (33.37 kB)

9. 1. 2015

přednášky

prednasky Hajek

Základy potravinářských technologií II [C629]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (8.03 MB)

8. 11. 2014