Materiály
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
Zápočet - otázky
Otázky ze zápočtu co se pravidelně objevují
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
PDF (12.96 MB)
17. 4. 2023
Rozdělení sýrů ke zkoušce
jednoduché rozřazení i s příklady a procenty soli/tvs
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
Obrázek (1.44 MB)
17. 4. 2023
Materiál na zápočet ZTVS
Materiál pro přípravu na zápočet z předmětu Základy…
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
Word (37.07 kB)
6. 4. 2023
Encyklopedie sýrů, vč. obrázků
Shrnuté druhy sýrů zařazené do kategorií, včetně obrázků…
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
Word (2.29 MB)
6. 4. 2023
Semestrální projekt - GOUDA
Prezentace semestrálního projektu na téma Gouda
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
PDF (489.71 kB)
18. 7. 2022
Výpisky - Základy technologie výroby sýrů
Kompletní výpisky z přednášek a cvičení
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
PDF (661.54 kB)
17. 7. 2022
Základy technologie výroby sýrů
vypracované otázky k zápočtu nebo ke zkoušce
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
Word (25.95 kB)
3. 6. 2022
souhrn všech přednášek ke zkoušce 2022
výpisky z hodin, podle prezentací i přehraných přednášek červeně…
Základy technologie výroby sýrů [AQA42E]
ČZU v Praze
Word (4.58 MB)
18. 4. 2022