Materiály
Analýza potravin [KALCH/C512]
antioxydanty
přednáška ppt
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (744.59 kB)
14. 1. 2013
Všechny přednášky
přednášky
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (16.6 MB)
13. 11. 2012
Analýza potravin
Základy analýzy
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (352.92 kB)
12. 12. 2011
Voda
Metody stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (210.17 kB)
12. 12. 2011
Vážková analýza
Gravimetrie, postupy
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (363.03 kB)
12. 12. 2011
Separace látek - výsledky
Výsledky
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (143.24 kB)
12. 12. 2011
Separace látek - výpočty
Výpočty
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (146.17 kB)
12. 12. 2011
Separační metody
Využití, metody
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (402.38 kB)
12. 12. 2011
Sacharidy
Stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (508.2 kB)
12. 12. 2011