Materiály
Analýza potravin [KALCH/C512]
Polysacharidy
Stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (164.85 kB)
12. 12. 2011
Kvantitativní metody
Absolutní, srovnávací, METODY ZALOŽENÉ NA INTERAKCI…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (630.94 kB)
12. 12. 2011
Minerální látky
Klasifikace, stanovení, metody
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (566.74 kB)
12. 12. 2011
Minerální látky a stopové prvky
Minerální látky a stopové prvky, vymezení, stanovení,…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (330.77 kB)
12. 12. 2011
Lipidy
Stanovení, metody, složení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (397.6 kB)
12. 12. 2011
Látky vonné a chuťové
Látky vonné a chuťové, vlastnosti, rozdělení, metody
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (512.83 kB)
12. 12. 2011
Kvantitativní analýzy
Výpočty, metody, titrace, standardizace
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (988 kB)
12. 12. 2011
Kontaminanty
PAU, PCB, OCB, PESTICIDY
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (1.1 MB)
12. 12. 2011
Chromatograficke metody
VYSOKOÚČINNÁ KAPALINOVÁ CHROMATOGRAFIE MONOSACHARIDŮ…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (650.61 kB)
12. 12. 2011