Materiály
Analýza potravin [KALCH/C512]
Vitamíny
Metody stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (735.08 kB)
12. 12. 2011
Elektrochemicke metody
dielektrimetrie, konduktometrie, metody založené na…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (564.74 kB)
12. 12. 2011
Bilkoviny, aminokyseliny
Metody stanovení
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (400.06 kB)
12. 12. 2011
Bilkoviny
METODY ZALOŽENÉ NA STANOVENÍ DUSÍKU, SPEKTROMETRICKÉ…
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (432.22 kB)
12. 12. 2011
Aminokyseliny
STANOVENÍ AMINOKYSELINOVÉHO SLOŽENÍ BÍLKOVIN
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (438.84 kB)
12. 12. 2011
Absorpce záření - výpočty
Výpočty
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (106.19 kB)
12. 12. 2011
Absorpce záření - výsledky
Výsledky
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (95.45 kB)
12. 12. 2011
Antinutriční a toxické látky
Antinutriční a toxické látky přednáška
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (391.67 kB)
9. 12. 2011
Antioxidanty
Antioxidanty přednáška
Analýza potravin [KALCH/C512]
Univerzita Pardubice
PDF (323 kB)
9. 12. 2011