Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
protokole - uloha 3
A) Stanovení peroxidového čísla v tucích a olejích…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (16.49 kB)
                    24. 9. 2015
                
protokol - uloha 2
A) Stanovení hydroxyprolinu v mase a masných výrobcích…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (20.14 kB)
                    24. 9. 2015
                
CHPOS - Přednášky 2014
CHPOS - Přednášky 2014
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Archiv RAR (48.38 MB)
                    15. 2. 2015
                
Aminokyseliny, peptidy, bílkoviny
přednáška 1. část, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (4.31 MB)
                    16. 12. 2014
                
protokol č 3
protokol do chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (14.44 kB)
                    16. 12. 2014
                
potravinářská aditiva
přednáška, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (4.09 MB)
                    10. 12. 2014
                
Voda, minerální látky
přednáška voda a minerální látky, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (2.56 MB)
                    8. 12. 2014
                
vzorce
vzorce co můžou být v písemce
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (39.5 kB)
                    6. 12. 2014