Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
Protokol 5 - Stanovení obsahu soli v masných výrobcích a oxidometrické …
Schválený od Ing.Kleckerovej
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (21.79 kB)
9. 12. 2013
Protokol 4 - Stanovení celkového tuku a izolace kofeinu
Schválený od Ing.Kleckerovej
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (18.72 kB)
9. 12. 2013
Protokol 3 - Stanovení laktosy a peroxidového čísla
Schválený od Ing.Kleckerovej
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (21.34 kB)
9. 12. 2013
Protokol 2 - Stanovení hydroxyprolinu a škrobu
Schválený od Ing.Kleckerovej
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (23.38 kB)
9. 12. 2013
Protokol 1
Bílkoviny
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (88 kB)
27. 11. 2013
Protokol 6
Antioxidanty ve víně
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (111 kB)
27. 11. 2013
Protokol č. 4
schválný od Kleckerové
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (28.5 kB)
25. 11. 2013
Protokol - úkol č.6
stanovení polyfenolových látek ve víně
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (139 kB)
21. 11. 2013