prubezny test
1 část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Obrázek (172.17 kB)
31. 3. 2010
př 22
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (93.67 kB)
7. 6. 2009
př 21
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (192.53 kB)
7. 6. 2009
př 20
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (88.55 kB)
7. 6. 2009
př 19b
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (149.33 kB)
7. 6. 2009
př 19a
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (186.22 kB)
7. 6. 2009
př 18
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (136.27 kB)
7. 6. 2009
př 17
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (142.24 kB)
7. 6. 2009
př 16
řešení
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (106.42 kB)
7. 6. 2009