viskoelasticita
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (42.07 kB)
12. 4. 2010
reologie
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (41.75 kB)
12. 4. 2010
měrná hmotnost
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (19.67 kB)
12. 4. 2010
pěna
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (83.42 kB)
12. 4. 2010
emulze
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (17.25 kB)
12. 4. 2010
pomůcka ke studiu
důležité odkazy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (10.3 kB)
12. 4. 2010
disperzní systém
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (93.74 kB)
12. 4. 2010
Debořino číslo
poznámky
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (88.85 kB)
12. 4. 2010
prubezny test
2 část - pokracovani
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Obrázek (169.84 kB)
31. 3. 2010