povrchové vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (496.31 kB)
13. 4. 2010
elektrické vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.42 MB)
13. 4. 2010
tepelné vlastnosti
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.66 MB)
13. 4. 2010
aktivita voda v potravinách
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (888.58 kB)
13. 4. 2010
Instrumentální metody hodnocení textury polotuhých a tuhých potravin
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.62 MB)
13. 4. 2010
Viskoelasticita
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (322.53 kB)
13. 4. 2010
mechanické vlastnosti tuhých látek
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (304.57 kB)
13. 4. 2010
reologické vlastnosti kapalných potravin
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (274.9 kB)
13. 4. 2010
uvod, základní veliciny
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (709.67 kB)
13. 4. 2010