Lyofobní sol
Lyofobní sol - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (39.5 kB)
16. 4. 2010
Adsorpční izoterma BET
Adsorpční izoterma BET - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (43.5 kB)
16. 4. 2010
Laplaceův tlak
Laplaceův tlak - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (37.5 kB)
16. 4. 2010
Dynamická viskozita
Dynamická viskozita - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (24 kB)
16. 4. 2010
Smáčení
Smáčení - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (73.5 kB)
16. 4. 2010
Gibbsova adsorpční izoterma
Gibbsova adsorpční izoterma - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (46 kB)
16. 4. 2010
Hysterze úhlu smáčení
Hysterze úhlu smáčení - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (78 kB)
16. 4. 2010
HBL
HBL - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (28 kB)
16. 4. 2010
barva
prezentace
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (925.29 kB)
13. 4. 2010