Mezifázová energie
Mezifázová energie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (27 kB)
16. 4. 2010
Měření viskozity
Měření viskozity - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (71 kB)
16. 4. 2010
Dynamické metody
Dynamické metody - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (114 kB)
16. 4. 2010
Tixotropie
Tixotropie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (40 kB)
16. 4. 2010
Sedimentace
Sedimentace - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (100 kB)
16. 4. 2010
Reopexie
Reopexie - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (37 kB)
16. 4. 2010
ko-surfaktatnt , koalescence
ko-surfaktatnt , koalescence - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (58 kB)
16. 4. 2010
Koloid
Koloid - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (38.5 kB)
16. 4. 2010
Kritická micelární koncentrace
Kritická micelární koncentrace - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (48.5 kB)
16. 4. 2010