Statické metody
Statické metody
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (154.5 kB)
16. 4. 2010
Měření povrchového a mezifázového napětí
Měření povrchového a mezifázového napětí
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (25 kB)
16. 4. 2010
Langmuirova adsorpční izoterma
Langmuirova adsorpční izoterma - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (33.5 kB)
16. 4. 2010
Pěna
Pěna - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (94 kB)
16. 4. 2010
Pseudoplasticita
Pseudoplasticita - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (39.5 kB)
16. 4. 2010
Plasticita
Plasticita - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (45 kB)
16. 4. 2010
Newtonská a nenewtonská tekutina
Newtonská a nenewtonská tekutina - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (26 kB)
16. 4. 2010
Mikroemulze
Mikroemulze - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (45.5 kB)
16. 4. 2010
Micela
Micela - word
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (95 kB)
16. 4. 2010