tepelné vlastnosti
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (1018.61 kB)
5. 6. 2012
aktivita vody
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (635.8 kB)
5. 6. 2012
textura
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (1.38 MB)
5. 6. 2012
viskoelasticita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (498.28 kB)
5. 6. 2012
elasticita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (347.18 kB)
5. 6. 2012
viskozita
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (902.24 kB)
5. 6. 2012
úvod
přednáška, dá se vytisknout
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

PDF (1.13 MB)
5. 6. 2012
test č. 1
První test na cvičení od p. Štětiny
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Archiv RAR (1.35 MB)
23. 3. 2012
Test 2
Zadání zkouškového testu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze

Word (10.59 kB)
30. 1. 2012