Test 1
Zadání zkouškového testu
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (12.88 kB)
30. 1. 2012
11.přednáška
tuk
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (978.95 kB)
14. 12. 2011
10. přednáška
gely a těsto
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.18 MB)
14. 12. 2011
7. přednáška
na přání dávám znova
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (18.93 MB)
11. 12. 2011
10. přednáška
Vlastnosti gelů a hodnocení těsta
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.2 MB)
8. 12. 2011
9. přednáška
Hodnocení textury
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.78 MB)
1. 12. 2011
8. přednáška
Reologické vlastnosti: elasticita a viskoelasticita
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.37 MB)
1. 12. 2011
7. přednáška
Reologické vlastnosti:Viskozita
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (18.93 MB)
16. 11. 2011
Elektrické a elektromagnetické vlastnosti
Barva ...
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (3.99 MB)
16. 11. 2011