5. přednáška
Potravinářské disperzní systémy Povrchové vlastnosti
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.22 MB)
2. 11. 2011
4. přednáška
Hydrokoloidy
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.24 MB)
26. 10. 2011
3. přednáška
tepelné vlastnosti vody
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (2.58 MB)
6. 10. 2011
2. přednáška
Aktivita vody v potravinách
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PDF (1.76 MB)
22. 9. 2011
1. přednáška
1. Termodynamické aspekty vlastností potravin, difuse
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (865.54 kB)
15. 9. 2011
další zkoušková písemka
Písemka u doc.Štetiny z 22.6.2011
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (20.5 kB)
22. 6. 2011
zkoušková písemka
Písemka u doc.Štetiny z 15.6.2011
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Word (21 kB)
15. 6. 2011
Nafocený sešit 12. část
12. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (9.36 MB)
19. 11. 2010
Nafocený sešit 11. část
11. část
Fyzikální vlastnosti potravin II [N322002]
VŠCHT v Praze
Archiv ZIP (7.33 MB)
19. 11. 2010