sous vide
seminarni prace na téma pomalé vaření sous vide
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
Word (82 kB)
30. 1. 2011
Nechutná hostina
Žabí stehýnka, entomofagie, hadí hostina, myši, kočky,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (816.53 kB)
19. 12. 2010
Gastro průvodce Moravy a Slezska
Symboly, mýty, víno, zabíjačka, slivovice, ryby, sýry,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (1.29 MB)
19. 12. 2010
Tradiční lidová strava
Historie, strava o Velikonocích, strava o Vánocích,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (94.58 kB)
19. 12. 2010
Speciální a světová gastronomie
Trendy, gastroturistika, ženšen, chutney - čatní, lanýže,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (217.56 kB)
19. 12. 2010
Speciálka - ukazky
Burákové máslo, pesto, kapary, parmazán, kuskus, chalva,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (142.06 kB)
19. 12. 2010
Doplňky
Entomofagie, sushi, fugu, alimentární otravy
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (115.9 kB)
19. 12. 2010
Jedlé květy
Charakteristika, pěstování, zdravotní nezávadnost,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (238.92 kB)
19. 12. 2010