Tepelné zpracování
Maso, mléko, vejce, rostlinné produkty, tuky a jejich…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (178.68 kB)
19. 12. 2010
Toxické látky
Purinové alkaloidy, steroidní glykoalkaloidy, kapsaicinovidy,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (795.81 kB)
19. 12. 2010
Biopotraviny
Charakteristika, vliv na lidský organismus, nabídka…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (72.68 kB)
19. 12. 2010
Geneticky modifikované potraviny a EU
Charakteristiky, produkce, hodnocení, rizika a bezpečnost…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (93.95 kB)
19. 12. 2010
Convenience Food
Definice, principy, další technologické procesy, základy…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (759.1 kB)
19. 12. 2010
Potraviny nového typu
Pravidla pro uvádění PNT do oěbhu, schválené a neschválené…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (521.91 kB)
19. 12. 2010
Degustační menu
Petrželový kaviár, olivové nudle, jogurtové koule,…
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (99.41 kB)
19. 12. 2010
Aditiva
Historie, škodlivost, testování, alergie, rizika
Gastronomické technologie I, II, III [TUACHP/TP4GT,TK5GT]
UTB ve Zlíně
PDF (112.11 kB)
19. 12. 2010