7. cvičení
rezidua biologicky aktivních látek
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (255.54 kB)
1. 5. 2014
7. přednáška
monitoring potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (541.88 kB)
1. 5. 2014
6. cvičení
dusičnany a dusitany
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (410.06 kB)
1. 5. 2014
6. přednáška
biologická nebezpečí
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (2.83 MB)
1. 5. 2014
5. cvičení
indikátory bezpečnosti potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.38 MB)
1. 5. 2014
5. přednáška
přirozené toxiny v potravinách
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.81 MB)
1. 5. 2014
4. cvičení
mikroflora mléka
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (239.56 kB)
1. 5. 2014
4. přednáška
rizika, zdravotní nebezpečí
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (2.35 MB)
1. 5. 2014