3. cvičení
indikátory kvality potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (349.32 kB)
1. 5. 2014
3. přednáška
aditiva, definice
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (2.14 MB)
1. 5. 2014
2. cvičení
biologická konzervace potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.15 MB)
1. 5. 2014
2. přednáška
legislativa, definice
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (795.96 kB)
1. 5. 2014
1 cvičení
úvodní informace, pojmy
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (619.61 kB)
1. 5. 2014
1. přednáška
úvodní informace, definice
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.39 MB)
1. 5. 2014