protokol
stanovení škrobu
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (53 kB)
19. 11. 2011
GC - stanovení MK
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (20.28 kB)
30. 10. 2011
Protokol
Polarimetrické stanovení obsahu škrobu podle Ewerse
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (27.58 kB)
22. 3. 2011
Protokol
Stanovení obsahu sacharidů (titrační metoda)za A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (21.37 kB)
22. 3. 2011
Stanovení mono- a di- sacharidů HPLC
hodnocení : B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (138 kB)
13. 12. 2010
Stanovení amoniakálního dusíku
vzorek : sojovka Clever, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (34 kB)
13. 12. 2010
Stanovení škrobu
vzorek : krupička, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (43.5 kB)
13. 12. 2010
Stanovení tuku
vzorek: sezamová semínka, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (85.5 kB)
13. 12. 2010
stanovení tuku
vzorek: dýňová semínka, hodnocení protokolu: B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze
Word (249 kB)
12. 12. 2010