Protokol
Polarimetrické stanovení obsahu škrobu podle Ewerse
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (27.58 kB)
22. 3. 2011
Protokol
Stanovení obsahu sacharidů (titrační metoda)za A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (21.37 kB)
22. 3. 2011
Stanovení mono- a di- sacharidů HPLC
hodnocení : B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (138 kB)
13. 12. 2010
Stanovení amoniakálního dusíku
vzorek : sojovka Clever, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (34 kB)
13. 12. 2010
Stanovení škrobu
vzorek : krupička, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (43.5 kB)
13. 12. 2010
Stanovení tuku
vzorek: sezamová semínka, hodnocení : A
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (85.5 kB)
13. 12. 2010
stanovení tuku
vzorek: dýňová semínka, hodnocení protokolu: B
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (249 kB)
12. 12. 2010
Stanovení obsahu redukujících sacharidů
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (21.12 kB)
3. 12. 2010
analýza lihovin
protokol
Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]
VŠCHT v Praze

Word (24.42 kB)
3. 12. 2010