111 Esterifikacia
Ustav Org-Technologie
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (160.28 kB)
15. 12. 2015
úloha 6
Analýza bílkovin
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (365.5 kB)
24. 4. 2012
Návody pro úlohu 8
Stanovení propustnosti pro vodní páru
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (479.44 kB)
17. 4. 2012
Návody pro úlohu 8
Stanovení propustnosti pro kyslík
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (459.93 kB)
17. 4. 2012
Návody pro úlohu 8
Stanovení pevnosti fólií v tahu
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (260.27 kB)
17. 4. 2012
Návody pro úlohu 8
Migrace z obalových prostředků na bázi plastů
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (343.2 kB)
17. 4. 2012
úloha 7
Lipidické složení výrobků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (89.15 kB)
17. 4. 2012
úloha 8
Testování polymerních obalů
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
Word (100.94 kB)
14. 4. 2012
Návody mikrobiologie mléka a tuků
Oscenované návody na mikrobiologii mléka a tuků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze
PDF (16.8 MB)
5. 4. 2012