úloha 9
Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (815.07 kB)
5. 4. 2012
úloha 10
Reologické vlastnosti a textura
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (247.17 kB)
5. 4. 2012
úloha 1b
Spektroskopická analýza čokolády a produktů s kakaovým…
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (228 kB)
5. 4. 2012
úloha 1a
Rozbor rafinovaného cukru, surového cukru, melasy
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (24.34 kB)
5. 4. 2012
úloha č. 2
Kontrola jakosti jedlých mlýnských výrobků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (113.5 kB)
6. 3. 2012
úloha č. 3
Škrob
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (55.51 kB)
1. 3. 2012
úloha č. 4
Analýza výrobků z ovoce a zeleniny
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (39.78 kB)
28. 2. 2012
úloha č. 5
Stanovení masných výrobků
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

Word (38.3 kB)
28. 2. 2012
úloha č. 9
Distribuce velikosti částic a koloidní stabilita
Laboratoř oboru technologie potravin [N352014]
VŠCHT v Praze

PDF (1.48 MB)
17. 2. 2012