×

Nalezeno 124 materiálů.

Zpracované otázky na test - ústav biotechnologie

Podle učebnice zpracované všechny kroužkovací otázky…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (161.44 kB)

25. 4. 2025

4. test - vypracované otázky

Vypracované otázky z e-learningu pro témata fermentace,…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (39.07 kB)

4. 6. 2019

I. test - Cukry: Vyfocené otázky a odpovědi 2019

Cukry: Vyfocené otázky a odpovědi z přednášky, které…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (5.06 MB)

10. 3. 2019

Vlastnosti potravin

přednáška č.1

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (326.58 kB)

18. 11. 2017

Technologie mlýnského zpracování obilí

prezentace k zápočtové písemce

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (804.83 kB)

18. 11. 2017

Technologie výroby běžného pečiva

prezentace k zápočtové písemce

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (1.6 MB)

18. 11. 2017

Obiloviny využívané při výrobě potravin

prezentace k zápočtu

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (5.42 MB)

18. 11. 2017

Enologie 1. cvičení

Materiál ke cvičení s Enologie (rovnice atd.)

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (338.64 kB)

25. 9. 2017

Mléka, tuky, oleje otázky + přednášky

Vypracované otázky z e-learningu (kromě kosmetiky,…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (3.99 MB)

25. 5. 2017