×

Nalezeno 124 materiálů.

sacharidy, CUKR

CUKR, sacharidy

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (93.83 kB)

13. 4. 2016

Vyřešené otázky k 5. lekci

Vyřešené modelové otázky k 5. lekci z e-learningu

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (18.12 kB)

30. 3. 2016

PTaB test 3

test 3 - zpracovany cely elearning

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (58.71 kB)

15. 4. 2015

jedna z písemek

písemka mléko a tuk

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (27.5 kB)

15. 1. 2015

TEST 4 - materiály, prezentace z výuky, test (2014)

materiály pro přípravu na čtvrtý test

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (12.82 MB)

8. 5. 2014

TEST 3 - materiály, prezentace z výuky (2014)

materiály pro přípravu na třetí test

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (23.26 MB)

22. 4. 2014

TEST 2 - otázky a materiály

testové otázky a materiály pro přípravu na druhý test

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (2.22 MB)

25. 3. 2014

TEST 1 - otázky a materiály

testové otázky a materiály pro přípravu na první test

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (4.5 MB)

11. 3. 2014

kvasná chemie testy

testy na kvasnu z primáta

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (3.31 MB)

10. 3. 2014