Technologie Masa
Technologie Masa - R.Ševčík
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (2.72 MB)
7. 5. 2010
Principy úchovy
Principy úchovy - R.Ševčík
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (1.83 MB)
7. 5. 2010
mlíko
zpracované otázky na mlíko
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (143.5 kB)
29. 4. 2010
Zápočtový test MASO
21.4.2010, varianta A
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (24.5 kB)
21. 4. 2010
Škrob
Škrob
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (1.05 MB)
8. 4. 2010
technologie a biotechnologie-souhrn
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (289.83 kB)
6. 4. 2010
Kvasná
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (1.19 MB)
6. 4. 2010
metody konzervace potravin
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (1.58 MB)
6. 4. 2010
technologie mléka a sýrů
prezentace
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (1.04 MB)
6. 4. 2010