2. přednáška - cereální technologie
Přednáška z 24. 2. 2010 ve wordu.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (71 kB)
25. 2. 2010
1. přednáška - cukr
Přednáška ze 17. 2. 2010 ve wordu.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (59 kB)
18. 2. 2010
test- kvasná
4.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Obrázek (722.84 kB)
1. 7. 2009
test- kvasná
3.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Obrázek (825.27 kB)
1. 7. 2009
test- kvasná
2.
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Obrázek (901.87 kB)
1. 7. 2009
test - kvasná
jedna z variant, ale byly dost podobný...
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Obrázek (940.38 kB)
1. 7. 2009
Technologie mléka a sýrů
přednášky
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PowerPoint (1.04 MB)
1. 7. 2009
Technologie zpracování cukrovinek
Ale v testu stejně bylo něco jinýho...
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

PDF (2.17 MB)
1. 7. 2009
Technologie zpracování zeleniny, konzervárenství
Výtah z přednášek
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze

Word (51.5 kB)
1. 7. 2009