Materiály
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
Výpisky ze 2. cvičení
Výpisky z teorie ke cvičení ze Senzorické analýzy potravin
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

Word (19.17 kB)
9. 11. 2020
Výpisky z 1. cvičení
Výpisky z teorie ke cvičení ze Senzorické analýzy potravin
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

Word (25.12 kB)
9. 11. 2020
Výpisky - smysly
Výpisky z přednášky
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

Word (109.5 kB)
15. 1. 2020
Testové otázky 2020
vypracované testové otázky ke zkoušce
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

Word (431.99 kB)
12. 1. 2020
Vypracované otázky na zkoušku
Vypracované otázky, ze kterých byla generovaná zkouška…
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

Word (247.74 kB)
3. 1. 2020
Zkouška na určení prahové citlivosti
prezentace
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

PowerPoint (1.19 MB)
9. 12. 2019
Stanovení rozdílu zkouškou Duo-Trio
prezentace
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

PowerPoint (902.89 kB)
9. 12. 2019
Pořadový test intenzity vůní
prezentace
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

PowerPoint (3.35 MB)
9. 12. 2019
Prezentace hodnocení textury
prezentace
Senzorická analýza potravin [AKA38E]
ČZU v Praze

PowerPoint (59.19 kB)
9. 12. 2019