Materiály
Technologie potravin II [N322001]
Seminář MLÉKO
Čisté mlékařské kultury
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

PDF (440.26 kB)
31. 8. 2011
Seminář MLÉKO
Standardizace směsí - výpočty
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

PDF (157.81 kB)
31. 8. 2011
Seminář MLÉKO
Metody zkoušení chemického složení hl. komponent mléka
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

PDF (263.31 kB)
31. 8. 2011
Zkoušková písemka 2011
24.5.2011, varianta B
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

Word (10.79 kB)
8. 8. 2011
konzervy
přednáška od Dobiáše z roku 2010
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

PDF (20.34 MB)
15. 5. 2011
TZOZ
Výroba rozmělněných ovocných polotovarů Přednáška přepsaná…
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

Word (69.73 kB)
6. 3. 2011
zkoušková písemka 2010
písemka z 15.6.2010 var A
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

Word (27 kB)
15. 6. 2010
zkoušková písemka 3
varianta z předtermínu
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

Word (25 kB)
15. 6. 2010
zkoušková písemka 2
varianta z 8.6.2010
Technologie potravin II [N322001]
VŠCHT v Praze

Word (24.5 kB)
15. 6. 2010