Materiály
Úvod do mlékařství
tema 1-6
výtah z prezentací
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
Word (54.17 kB)
9. 11. 2014
Přenáška a zápisky z ní, Tvarohy a sýry
v pdf, rok 2012
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (3.24 MB)
7. 12. 2012
význam mléka ve výživě
verze pro tisk v pdf
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (1.13 MB)
10. 10. 2012
Fyzikálně-chemické vlastnosti mléka
Fyzikálně-chemické vlastnosti mléka - stanovení kyselosti,…
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (1.91 MB)
14. 5. 2012
Mražené krémy
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (232.5 kB)
13. 1. 2011
Máslo
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (200.9 kB)
13. 1. 2011
Tvarohy a sýry
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (190.37 kB)
13. 1. 2011
Kysané mléčné výrobky
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (458.74 kB)
13. 1. 2011
Mlékařská mikrobiologie
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze
PDF (343.27 kB)
13. 1. 2011