Materiály
Úvod do mlékařství
Tekuté mléčné výrobky
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (201.31 kB)
13. 1. 2011
Základní ošetření mléka, konzumní mléko a smetana
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (256.26 kB)
13. 1. 2011
Požadavky na kvalitu syrového mléka
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (216.07 kB)
13. 1. 2011
Cizorodé látky v mléce
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (138.24 kB)
13. 1. 2011
Význam mléka ve výživě
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (198.12 kB)
13. 1. 2011
Druhy a vlastnosti mléka
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (247.65 kB)
13. 1. 2011
Složení mléka 2
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (420.92 kB)
13. 1. 2011
Složení mléka 1
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (879.65 kB)
13. 1. 2011
Úvod do mlékařství
Úvod do mlékařství
ČZU v Praze

PDF (197.13 kB)
13. 1. 2011