×

Nalezeno 24 materiálů.

Výpisky z přednášek kvality

To nejdůležitější z přednášek

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (50.34 MB)

21. 4. 2025

Cvičení z kvality

Zápisky ze cvičení - kvalita potravin rostlinného původu +…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (17.3 MB)

17. 4. 2025

Testy ke zkoušce

Varianty testů z hodnocení

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (1.52 MB)

7. 10. 2024

Zkouška ze Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu

vyfocená pouze přední strana, zk 5/2024

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Obrázek (1.13 MB)

6. 5. 2024

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu

Přepsané poznámky ze všech prezentací.

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (1.7 MB)

26. 4. 2024

Výpisky + prezentace z rostlinky

komplet prezentací z přednášek + moje výpisky z hodin

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (77.95 MB)

18. 4. 2024

Protokol hodnocení semen plodin

- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (194.44 kB)

15. 10. 2023

Vliv teploty na kvalitu olejnin prezentace

- prezentace na zadané téma - základy hodnocení kvality…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PowerPoint (4.59 MB)

15. 10. 2023