Výpisky z přednášek kvality
To nejdůležitější z přednášek
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PDF (50.34 MB)
21. 4. 2025
Cvičení z kvality
Zápisky ze cvičení - kvalita potravin rostlinného původu +…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PDF (17.3 MB)
17. 4. 2025
Testy ke zkoušce
Varianty testů z hodnocení
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PDF (1.52 MB)
7. 10. 2024
Zkouška ze Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu
vyfocená pouze přední strana, zk 5/2024
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
Obrázek (1.13 MB)
6. 5. 2024
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu
Přepsané poznámky ze všech prezentací.
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PDF (1.7 MB)
26. 4. 2024
Výpisky + prezentace z rostlinky
komplet prezentací z přednášek + moje výpisky z hodin
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PDF (77.95 MB)
18. 4. 2024
Protokol hodnocení semen plodin
- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
Word (194.44 kB)
15. 10. 2023
Vliv teploty na kvalitu olejnin prezentace
- prezentace na zadané téma - základy hodnocení kvality…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze
PowerPoint (4.59 MB)
15. 10. 2023