×

Nalezeno 24 materiálů.

Protokol nákupní hodnocení pšenice

- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (2.86 MB)

15. 10. 2023

Protokol lepek

- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (183.79 kB)

15. 10. 2023

Protokol luštěniny

- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (57.53 kB)

15. 10. 2023

Protokol brambory

- základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu -…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (598.22 kB)

15. 10. 2023

Skladovací pokus s jablky - základy hodnocení kvality potravin rostlinného …

Skladovací pokus k zápočtu

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (1.03 MB)

15. 10. 2023

Skladovací pokus

Vypracovaný skladovací pokus "Vliv podmínek skladování…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PDF (160.92 kB)

8. 4. 2023

Zápočtová poznávačka s latinskými názvy

Poznávačka k zápočtu z předmětu včetně latiny

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PowerPoint (5.51 MB)

28. 2. 2023

Pokus - skladování jablek

vypracovaný protokol na pokusné skladování jablek

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (204.73 kB)

11. 12. 2022