×

Nalezeno 24 materiálů.

Prezentace - Charakterizujte vlastnosti brambor podle varných typů

Prezentace - Charakterizujte vlastnosti brambor podle…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PowerPoint (1.62 MB)

18. 7. 2022

skladovací pokus jablka

vypracovaný a zhodnocený skladovací pokus s jablky…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (22.55 kB)

6. 5. 2022

Prezentace 99. - podmínky konzervace druhů zeleniny termosterilací

vypracovaná prezentace na zadané téma - podmínky konzervace…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

PowerPoint (2.65 MB)

6. 5. 2022

Pšenice ve výživě a zdraví

výpisky z přiděleného článku v angličtině s tématem…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (15.01 kB)

6. 5. 2022

prezentace 105. skladovatelnost ovoce a zeleniny

Prezentace na téma 105. Skladovatelnost ovoce a zeleniny…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Archiv ZIP (1.04 MB)

5. 5. 2022

Nežádoucí reakce na pšenici

Výcuc z anglického odborného článku. Tuším, že otázka…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (14.11 kB)

4. 5. 2022

Zkouškové otázky

Otázky co se objevily ve zkouškovém testu LS 2022 U…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (32 kB)

4. 5. 2022

Skladovací pokus - protokol

Skladovací pokus s jablky, jedna z podmínek k zápočtu…

Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]

ČZU v Praze

Word (126.44 kB)

3. 5. 2022