Prezentace 99. - podmínky konzervace druhů zeleniny termosterilací
vypracovaná prezentace na zadané téma - podmínky konzervace…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

PowerPoint (2.65 MB)
6. 5. 2022
Pšenice ve výživě a zdraví
výpisky z přiděleného článku v angličtině s tématem…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (15.01 kB)
6. 5. 2022
prezentace 105. skladovatelnost ovoce a zeleniny
Prezentace na téma 105. Skladovatelnost ovoce a zeleniny…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Archiv ZIP (1.04 MB)
5. 5. 2022
Nežádoucí reakce na pšenici
Výcuc z anglického odborného článku. Tuším, že otázka…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (14.11 kB)
4. 5. 2022
Zkouškové otázky
Otázky co se objevily ve zkouškovém testu LS 2022 U…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (32 kB)
4. 5. 2022
Skladovací pokus - protokol
Skladovací pokus s jablky, jedna z podmínek k zápočtu…
Základy hodnocení kvality potravin rostlinného původu [AQA83E]
ČZU v Praze

Word (126.44 kB)
3. 5. 2022