Materiály
Střední odborná škola obchodu a služeb
Polévky
vypracovaná otázka k závěrečným zkouškám
Potraviny a výživa

PDF (92.49 kB)
                    25. 2. 2021
                
Absolventská práce
Ukázka absolventské práce Všechny náležitosti a souhrn…
Hotelnicství a restaurační provoz

PDF (2.73 MB)
                    8. 1. 2016
                
Gastronomie Německa
Charakteristika země Národní pokrmy a nápoje v Německu Gastronomické…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (569.87 kB)
                    9. 12. 2015
                
strojírenství
strojírenství
Stolničení

PDF (1.24 MB)
                    24. 11. 2015
                
Maturitní otázka - Food and beverage
1) Základní druhy stravovacích služeb 2) Hotelová snídaně 3)…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (25.58 kB)
                    10. 10. 2015
                
Maturitní otázka - Organizační struktura hotelu
1) Pojem 2) Top management 3) Provozní management -…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (26.1 kB)
                    10. 10. 2015
                
Maturitní otázka - Hotelová administrativa
1) Hotelová dokumentace (domovní kniha, waiting list,…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (24.78 kB)
                    10. 10. 2015
                
Maturitní otázka - Front office
1) Hotelová recepce a její služby 2) Dokumentace na…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (17.83 kB)
                    10. 10. 2015