Materiály
Střední odborná škola obchodu a služeb
Maturitní otázka - Rezervační oddělení
1) Pracovník rezervačního oddělení (požadavky, ...) 2)…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (29.44 kB)
10. 10. 2015
Maturitní otázka - Ostatní služby hotelu
1) různé typy hotelů 2) MICE akce (pojem, materiálně-technická…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (32.55 kB)
10. 10. 2015
Maturitní otázka - Housekeeping
1) Pojem 2) Hotelová hospodyně (náplň práce, pokojový…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (31.42 kB)
10. 10. 2015
Maturitní otázka - Moderní formy řízení hotelu
1) Hotelové řetězce (výhody, nevýhody, ...) 2) Franchizing…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (23.83 kB)
10. 10. 2015
Maturitní otázka - Organizace hotelnictví
1) Struktura a klasifikace ubytovacích zařízení (Asociace…
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (26.48 kB)
10. 10. 2015
Historie české kuchyně
Historie české kuchyně
Stolničení

PowerPoint (2.26 MB)
4. 3. 2015
organizace hotelu - maturitni otazka
organizace hotelu
Hotelnicství a restaurační provoz

Word (25 kB)
19. 12. 2014
Německá kuchyně
přepis prezentace
Potraviny a výživa

Word (14.61 kB)
8. 9. 2014