×

Nalezeno 185 materiálů.

Chemie potravin-4. úloha

Stanovení celkového tuku metodou Schmid-Bondzynski-Rafzlaff Izolace…

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

Word (14.98 kB)

16. 3. 2022

Chemie potravin-3.Stanovení laktosy, stanovení peroxidového čísla

Uznaný protokol č.3 (Ridošková)

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

Word (15.37 kB)

16. 3. 2022

Produkce a spotřeba masa ve světě a v ČR

Vlivy na spotřebu masa. Maso ve výživě člověka, zdravotní…

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

Word (99 kB)

17. 11. 2021

zápočet - materiál

učební materiál k započtu z chemie potravin

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

Word (17.63 kB)

2. 2. 2021

Úloha č. 5 - Stanovení obsahu soli v masných výrobcích a oxidometrické …

Uznaný protokol č. 5 (Ridošková)

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

PDF (330.03 kB)

7. 12. 2020

Protokol č. 1 - Stanovení bílkovin biuretovým a Nesslerovým činidlem

Uznaný protokol (Ridošková)

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

PDF (266.1 kB)

7. 12. 2020

Zápočet CPO

Zápočtové otázky cvičení chemie potravin

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

Word (18.62 kB)

24. 11. 2020

Protokol č.4 - Stanovení celkového tuku a izolace kofeinu

Uznaný protokol (Ridošková)

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

PDF (202.97 kB)

17. 11. 2020

Protokol č.3 - Stanovení laktosy a stanovení peroxidového čísla

Uznaný protokol (Ridošková)

Chemie potravin [MENDELU/CHPO]

MENDELU v Brně

PDF (231.9 kB)

17. 11. 2020