Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
Protokol č.4 - Stanovení celkového tuku a izolace kofeinu
Uznaný protokol (Ridošková)
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
PDF (202.97 kB)
17. 11. 2020
Protokol č.3 - Stanovení laktosy a stanovení peroxidového čísla
Uznaný protokol (Ridošková)
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
PDF (231.9 kB)
17. 11. 2020
Protokol č.2 - Stanovení hydroxyprolinu a stanovení škrobu
Uznaný protokol (Ridošková)
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
PDF (252.31 kB)
17. 11. 2020
Matriál ke zkoušce
Doufám. že to jsou všechny otázky, co by se mohli objevit…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
PDF (303.59 kB)
10. 1. 2020
bílkoviny
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (23.61 kB)
5. 12. 2019
stanovení kofeinu
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (20.41 kB)
5. 12. 2019
stanovení laktosy
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (21.35 kB)
5. 12. 2019
hydroxyprolin + škrob
chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.23 kB)
5. 12. 2019