Technologie mléka, detergentů a kosmetiky
Prezentace z výuky (3 přednášky)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (957.14 kB)
30. 5. 2011
Technologie masa a konzervárenství
Všechny prezentace k výuce (3 přednášky)
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Archiv RAR (4.91 MB)
30. 5. 2011
tahák na mléko
obsahuje zaklady: složení,základní operace, některé…
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (17.88 kB)
16. 5. 2011
tahák na mléko
super tahák na mléko
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (14.16 kB)
15. 5. 2011
test maso varianta C 2011
test 20.4.2011
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (26.5 kB)
21. 4. 2011
kvasná
pekarske drozdi - poslední přednáška
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
PDF (434.3 kB)
16. 9. 2010
Usek-lipidy
prednáška 19.4.2010 - mleko
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (3.1 MB)
16. 9. 2010
usek-lipidy
prednáška 12.4.2010 - tuky a oleje
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (71.7 kB)
16. 9. 2010
Usek-lipidy
prednáška 29.3.2010 - Kosmetika
Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]
VŠCHT v Praze
Word (132 kB)
16. 9. 2010