×

Nalezeno 124 materiálů.

Usek-sacharidy

prednáška 8.3.2010 - Cereální chemie

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Word (338.5 kB)

16. 9. 2010

Výpisky - MLÉKO - 2. část

Pokračování výpisků z přednášek s mléčnou a tučnou…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (11.53 MB)

20. 6. 2010

Výpisky - MLÉKO - 1. část

Jsou to zápisky z přednášky, doporučuju, protože jsou…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (11.52 MB)

20. 6. 2010

Výpisky - TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY

Vypsaná přednáška z tohoto tématu

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (8.44 MB)

20. 6. 2010

Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 3. část

Pokračování přednášek z cereální technologie --- jsou…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (8.34 MB)

20. 6. 2010

Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 2. část

Pokračování sešitu

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (11.17 MB)

20. 6. 2010

Výpisky - CEREÁLNÍ TECHNOLOGIE - 1. část

Jsou to zazipované fotky mého sešitu... Byl veden velmi…

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

Archiv RAR (10.82 MB)

20. 6. 2010

Technologie masa

Stručně shrnutá celá látka - prof. Pipek

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (2.72 MB)

19. 6. 2010

Kvasná technologie

Výtah, 69 stran

Potravinářské technologie a biotechnologie [N321001]

VŠCHT v Praze

PDF (1.19 MB)

19. 6. 2010