Vypracované zkouškové otázky
Vypracované zkouškové otázky z předmětu "Základy potravinářských…
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (694.9 kB)
14. 6. 2025
Základy potravinářských technologií
materiály z přednášek
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (2.39 MB)
19. 5. 2023
Základy potravinářských technologií (C506)
Všechny soubory ve wordu
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Archiv ZIP (18.58 MB)
7. 7. 2022
Otázky 16-19
Vypracované otázky ve wordu ke státnicím.
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (1.25 MB)
15. 10. 2019
Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Víno
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (697.72 kB)
13. 11. 2018
Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Pivo
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (3.02 MB)
13. 11. 2018
Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Mléko a mléčné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (1.1 MB)
13. 11. 2018
Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Maso a masné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (2.89 MB)
13. 11. 2018
Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Lihovarnictví
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (862.28 kB)
13. 11. 2018