×

Nalezeno 45 materiálů.

Vypracované zkouškové otázky

Vypracované zkouškové otázky z předmětu "Základy potravinářských…

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

PDF (694.9 kB)

14. 6. 2025

Základy potravinářských technologií

materiály z přednášek

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

PDF (2.39 MB)

19. 5. 2023

Základy potravinářských technologií (C506)

Všechny soubory ve wordu

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Archiv ZIP (18.58 MB)

7. 7. 2022

Otázky 16-19

Vypracované otázky ve wordu ke státnicím.

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (1.25 MB)

15. 10. 2019

Přednáška doplněná o vlastní poznámky

Víno

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (697.72 kB)

13. 11. 2018

Přednáška doplněná o vlastní poznámky

Pivo

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (3.02 MB)

13. 11. 2018

Přednáška doplněná o vlastní poznámky

Mléko a mléčné výrobky

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (1.1 MB)

13. 11. 2018

Přednáška doplněná o vlastní poznámky

Maso a masné výrobky

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (2.89 MB)

13. 11. 2018

Přednáška doplněná o vlastní poznámky

Lihovarnictví

Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]

Univerzita Pardubice

Word (862.28 kB)

13. 11. 2018