Přednáška doplněná o vlastní poznámky
Konzervárenství
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (1.17 MB)
13. 11. 2018
Všechny přednášky
Všechny přepsané přednášky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (2.29 MB)
3. 6. 2017
Vypracované otázky ke státnicím 1-15
1. Technologie sladu - vlastnosti a zpracování ječmene,…
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (1.53 MB)
30. 1. 2017
kakaový prášek
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (97 kB)
18. 12. 2015
čokoláda
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (257.5 kB)
17. 12. 2015
cukrovarnictvi- cukr
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (150 kB)
16. 12. 2015
cukrovarnictvi
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (234.5 kB)
15. 12. 2015
sýryy
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (107.5 kB)
14. 12. 2015
máslo
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (199 kB)
13. 12. 2015