mlekarenstvi
vypracovaana otazk
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (103 kB)
12. 12. 2015
technologie masa
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (259.5 kB)
11. 12. 2015
konzerv. zelenina
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (21.55 kB)
10. 12. 2015
konzervarenstvi- metody
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (134.74 kB)
9. 12. 2015
konzervarenstvi
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (23.06 kB)
8. 12. 2015
octarenstvi
7. vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (44.5 kB)
7. 12. 2015
vyroba sumivych vin
vypracovana otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (32.5 kB)
6. 12. 2015
technologie vina
cela otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (77.5 kB)
5. 12. 2015
vyroba napoju
4. otázka ke zkousce
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (41 kB)
4. 12. 2015