fermentacni vyroba ethanolu
3. otazka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (106.5 kB)
3. 12. 2015
pivovarnictví
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (306.5 kB)
2. 12. 2015
Přednášky komplet od Adama
Všechny prezentace od Adama zkopírované do Wordu, připravené…
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (40.31 MB)
30. 9. 2015
9)Konzervárenství
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (83.38 kB)
24. 6. 2012
7)Octárenství
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (16.17 kB)
24. 6. 2012
5)Technologie červených a bílých vín
vypracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (180.22 kB)
24. 6. 2012
3)Fermentační výroba ethanolu
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (107.59 kB)
22. 6. 2012
1)Technologie sladu
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (148.83 kB)
22. 6. 2012
8. Přednáška
Cukrovinky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (2.23 MB)
29. 5. 2009