5)Technologie červených a bílých vín
vypracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (180.22 kB)
24. 6. 2012
3)Fermentační výroba ethanolu
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (107.59 kB)
22. 6. 2012
1)Technologie sladu
zpracovaná otázka
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
Word (148.83 kB)
22. 6. 2012
8. Přednáška
Cukrovinky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (2.23 MB)
29. 5. 2009
7. Přednáška
Cukrovarnictví
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (1.3 MB)
29. 5. 2009
6. Přednáška
Mléko a mléčné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (4.34 MB)
29. 5. 2009
5. Přednáška
Maso a masné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (3.38 MB)
29. 5. 2009
4. Přednáška
Konzervárenství
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (1.5 MB)
29. 5. 2009