7. Přednáška
Cukrovarnictví
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (1.3 MB)
29. 5. 2009
6. Přednáška
Mléko a mléčné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (4.34 MB)
29. 5. 2009
5. Přednáška
Maso a masné výrobky
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (3.38 MB)
29. 5. 2009
4. Přednáška
Konzervárenství
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (1.5 MB)
29. 5. 2009
3. Přednáška
Vinařství a octárenství
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (3.96 MB)
29. 5. 2009
2. Přednáška
Lihovarnictví
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (1.15 MB)
29. 5. 2009
1. Přednáška
Pivo a slad
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (2.33 MB)
29. 5. 2009
Otázky ke zkoušce
Otázky ke zkoušce z předmětu
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (30.32 kB)
29. 5. 2009
Sylabus předmětu
Doporučená literatura, náplň přednášek
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice

PDF (41.91 kB)
29. 5. 2009