Materiály
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
Mléko a mléčné výrobky
Zápis z přednášky na téma mléko a mléčné výrobky
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Word (22.45 kB)
4. 2. 2013
Brambory
Chemické složení bramborové hlízy
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Archiv ZIP (4.47 MB)
14. 1. 2013
Ryby
ryby letem světem
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Word (17.11 kB)
12. 1. 2013
cukrářské výrobky ,těsto
4. přednáška
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Word (18.74 kB)
4. 1. 2013
Charakteristika emulgovaných tuků
Seminární práce na téma Margarín
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Word (501.56 kB)
3. 1. 2013
Prezentace - rostlinné oleje
Prezentace na téma Rostlinné oleje
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (1.93 MB)
11. 12. 2012
329-1997, škrob a výrobky ze škrobu, luštěniny a olejnatá semena
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (88.76 kB)
22. 10. 2012
326-2001, maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky …
zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (189.77 kB)
22. 10. 2012
166-1999, zákon o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů …
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (691.95 kB)
22. 10. 2012