Materiály
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
113-2005, o způsobu označování potravin a tabákových výrobků
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (169.92 kB)
22. 10. 2012
110-1997, o potravinách a tabákových výrobcích
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (261.89 kB)
22. 10. 2012
77-2003, mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (232.04 kB)
22. 10. 2012
76-2003, med, cukrovinky, kakaový pr��šek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu …
Zákon
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PDF (160.69 kB)
22. 10. 2012
MASO
Maso- jeho vlastnosti, využití,složení. Vaznost, barva,…
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

Word (17.18 kB)
1. 10. 2012
cukr a nečokoládové cukrovinky
prezentace do tohoto předmětu
Základy zbožíznalství potravin [TK1ZN]
UTB ve Zlíně

PowerPoint (863.04 kB)
18. 3. 2012