3. Přednáška
Vinařství a octárenství
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (3.96 MB)
29. 5. 2009
2. Přednáška
Lihovarnictví
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (1.15 MB)
29. 5. 2009
1. Přednáška
Pivo a slad
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (2.33 MB)
29. 5. 2009
Otázky ke zkoušce
Otázky ke zkoušce z předmětu
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (30.32 kB)
29. 5. 2009
Sylabus předmětu
Doporučená literatura, náplň přednášek
Základy potravinářských technologií [KALCH/C506]
Univerzita Pardubice
PDF (41.91 kB)
29. 5. 2009